Nieuwsbrief Derde Schilderskwartier (Nr.4 – Februari 2024)

Een nieuw jaar voor de deur!

De dagen worden alweer een stuk langer; inmiddels het belangrijkste signaal voor de verandering van seizoenen, want het weer zelf, zo tussen oktober en maart, dat verschilt niet veel.
Als vereniging begonnen we het jaar met de terugblik op 2023: onze ALV op 24 januari. We hebben in 2023 aardig van ons doen spreken, als vereniging, met de voorbereidingen op de verfraaiing van ons Taco Mesdagplein. De volgende inspraakronde staat op til. De uitvoering volgt later dit jaar. 
En we kijken alweer uit naar het Gluren Bij De Buren-evenement op 7 april en de volgende editie van onze buurtborrel: 19 april. We hopen elkaar regelmatig te treffen in 2024, want dat kan sinds november ook wekelijks bij de zondagmorgenkoffie boven in Watertoren-West! 

Lees de gehele nieuwsbrief online!

Auteur: admin

Dit is de website van wijkvereniging Derde Schilderskwartier te Groningen. Het deel van het Schilderskwartier, dat door deze wijkvereniging wordt vertegenwoordigd, wordt begrensd door Westersingel (oost), Kraneweg (zuid), Hofstede de Grootkade (noord) en Herman Colleniusstraat (west).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *