Brochure Sstt! In de Schildersbuurt

In de Schildersbuurt is het afgelopen half jaar een onderzoek uitgevoerd naar ervaren geluidsoverlast. De resultaten van het vragenlijstonderzoek met maar liefst 602 respondenten, worden leesbaar een overzichtelijk gepresenteerd in deze brochure.

Een belangrijk onderdeel van het onderzoek betreft natuurlijk: de evaluatie van de Sstt!-campagne, u weet wel, over alle bordjes in de straten, waarop gevraagd wordt rekening met elkaar te houden. Bijna 50% van de buurtbewoners ervaart soms overlast. Meer dan één of de vijf ervaart vaak of bijna altijd overlast.

In de brochure worden ook enige ‘adviezen’ gegeven. Een voorbeeld: verbeter het meldsysteem voor overlast. Ook betere communicatie over de procedure, de escalatieladder. Dan weten bewoners en veroorzakers beter waaraan ze toe zijn.

Lees alles zelf in de overzichtelijke brochure.

Auteur: admin

Dit is de website van wijkvereniging Derde Schilderskwartier te Groningen. Het deel van het Schilderskwartier, dat door deze wijkvereniging wordt vertegenwoordigd, wordt begrensd door Westersingel (oost), Kraneweg (zuid), Hofstede de Grootkade (noord) en Herman Colleniusstraat (west).

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *